2012. május 31., csütörtök

Balesetet szenvedett a forgatáson!

Bár az Alkonyat - Hajnalhasadás második részét már leforgatták, Kristen Stewartnak az utóforgatás során ismét Bella Swan bőrébe kellett bújnia.

Az utólagos munkálatok különösen emlékezetesek maradnak számára, a
fiatal színésznő ugyanis balesetet szenvedett a kamerák előtt.

Az Alkonyat - Hajnalhasadás második része november végén kerül a hazai mozikba, Stephenie Meyer négy kötetből álló könyvsorozatának befejező részét ugyanis a filmes verzió forgatókönyvírója két részre szedte.

A befejező epizódot már leforgatták, ám az utómunkálatok során egyes jelenetekhez Robert Pattinsonnak és Kristen Stewartnak, a filmbéli és a valós élet szerelmespárjának ismét a kamerák elé kellett állnia.

Ezek közé tartozott egy vadászjelenet újraforgatása is, amelynek során a 22 éves színésznő megsérült. A lábán szerzett egy mély vágási sebet.

Erről a The Tonight Show von Jay Leno című műsorban mesélt a 62 éves tévésztárnak.


A tévéfelvételre Kristen nem is tudott volna fájdalom nélkül elegáns tűsarkút húzni, így inkább egy fekete, lapos talpú fűzős cipő mellett döntött.

A romantikus thriller női sztárja azonban így is nagyon csinos volt, a cipő jól illett szűk, fekete bőrnadrágjához, és a tűz piros blézeréhez. Bár sokszor láttuk már nőies dívaként, hozzá amúgy is a fiúsan vagány szerelések illenek igazán.

A film amerikai premierjét november 15-én tartják, így a bemutatón már ismét bújhat tűsarkúba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése