2012. december 26., szerda

Karácsonyfa-díszítő partit tartott a vámpír pár

Ha tehetnék, elkerülnék a nyilvánosságot. Amilyen messzire csak lehet. Hiszen annyi minden vannak már túl, épp itt lenne az ideje, hogy kizárólag együtt legyenek és egymásra figyeljenek. És a családjukra.

Robert Pattinson és Kristen Stewart ezért úgy döntött, hogy közös karácsonyfa-díszítő partira hívja meg Kristen Las Feliz-i házába a teljes családot, valamint a barátokat. Hogy az esemény pontosan hogyan is zajlott, arról nem szivárogtak ki hírek, de annyit azért tudni lehet, Robert tökéletesen érezte magát.

Abban a házban, amelyet Kristen a szakításuk után vásárolt. Itt ugyanis nincsenek olyan nyomasztó emlékek, amelyek a közelmúlt viharos történéseire emlékeztetnék őket. Kristen hálás a sorsnak, de legalábbis Robertnek, hogy a fiú a megcsalás után végül képes volt továbblépni és újra örök szerelembe esni vele.

"Kristen végtelenül boldog, hogy Robbal együtt tért vissza a házába. A lehető legtöbb időt szeretnék most együtt tölteni, mindaddig, míg Rob újra útra nem kel a következő forgatásra, januárban" - mondta a pár egyik névtelen ismerőse.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése