2012. november 22., csütörtök

Taylor Lautner a való életben is ötödik kerék

Az Alkonyat-filmek farkasfiúja örül, hogy a kamaszok kedvenc szerelmespárja kibékült, mert így nem kell választania jóbarátai közül. Múlt pénteken egy berlini bowling klubban, a Berolina Bowling Lounge-ban látták együtt a három tinibálványt, amint önfeledten játszottak.
Közben a mozikban dübörög a vámpírsztori befejező része, aminek a promóciója még mindig tart, pedig a Hajnalhasadás 2. szép számokat produkál a kasszáknál. Legutóbb Kristen Stewart volt Conan O’Brian talk show-jának vendége, ahol a műsorvezető a dohányzásról faggatta a színésznőt.
- Inkább kocabagós voltam, mint nikotinfüggő - mondta Stewart, aki nemrég szokott le káros szenvedélyéről. - Csupán az esett jól, hogy valami van a számban.

Míg Pattinson és Stewart sorra írja alá a szerződéseket új filmekhez, Lautnernek mintha elakadt volna a szekere. Bár van két film az előjegyzésében 2013-ra és 2014-re, egyikről sem hallani semmit, míg a híres szerelmespár újabb és újabb szerepeiről rendszeresen beszámolnak. Lautnernek a szerelmi élete is pang, a Taylor Swifttel való szakítás óta nem igazán jött össze neki kapcsolat, bár nemrég együtt látták a Pretty Little Liars egyik főszereplőjével, a szőke Ashley Bensonnal, ezek a randik is csak időtöltésnek bizonyultak. Talán ha lecseng az Alkonyat-láz, Taylor is megtalálja a helyét a filmiparban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése